ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Πλησιάζει ο Ντραγκόφσκι, συμβόλαιο μέχρι το 2027»

Παναθηναϊκός: «Πλησιάζει ο Ντραγκόφσκι, συμβόλαιο μέχρι το 2027»

Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση για 3,5 χρόνια συμβόλαιο στον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι κι ο Πολωνός τερματοφύλακας είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Μετά τη σπουδαία κίνηση συμφωνίας με τον Τάσο Μπακασέτα, ο Παναθηναϊκός προχωρά τις επόμενες υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ του. Ο Βίτορ Ούγκο της Μπαϊα είναι πολύ κοντά για το κέντρο της άμυνας. Πέρα απ’ τον Βραζιλιάνο στόπερ, προτεραιότητα αποτελεί και ο τερματοφύλακας.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι της Σπέτσια, είναι ο εκλεκτός των «πράσινων» όπως όλα δείχνουν. Με την τελική συμφωνία να είναι κοντά, καθώς κι ο 27χρονος διεθνής Πολωνός πιέζει την ομάδα του προκειμένου να πει το «ναι» για να μετακομίσει στο «τριφύλλι».

Για τον θηριώδη γκολκίπερ έκανε αναρτήσεις ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, ο οποίος ασχολείται έντονα με τα μεταγραφικά ζητήματα. Αρχικά έγραψε πως ολοένα και πλησιάζει στην ελληνική ομάδα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στον Μπρατλομιέι Ντραγκόφσκι συμβόλαιο μέχρι το 2027».

Οπότε το deal που προσπαθούν να επιτύχουν οι «πράσινοι» είναι για 3,5 χρόνια κι όχι για δανεισμό με οψιόν του Πολωνού. Ο οποίος θέλει άμεσα να αλλάξει περιβάλλον.