ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Παναιτωλικός – ΟΦΗ 3-1: Έγραψε ιστορία! Πρώτη φορά στα ημιτελικά ο «Τίτορμος»

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός νίκησε (3-1) για δεύτερη φορά τον ΟΦΗ και με συνολικό σκορ 5-2, έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ιστορική μέρα για το Αγρίνιο, καθώς ο «Τίτορμος» πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο Παναιτωλικός, μετά το 2-1 στο Ηράκλειο, νίκησε και στην έδρα του τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 κι εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Αγρινίου θα βρεθεί στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Ο Φρεντ Ντουάρτ άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 38ο λεπτό, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε το 2-0 στο 59’.

Ο Ισέκα, στο ντεμπούτο του, βρήκε δίχτυα στο 72’ και διατήρησε κάποιες ελπίδες για την ομάδα της Κρήτης, αλλά οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την ιστορική πρόκριση με γκολ του Πέρεζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στους «4», με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
Κίτρινες: 50’ Μαλής, 87’ Σενγκέλια, 89’ Πέρες - 18’ Λουίζ Φελίπε, 54’ Νέιρα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (85’ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Μπακάκης), Τορεχόν (70’ λ.τρ. Μπρούνο Ντουάρτε), Ντίας (57’ Λιάβας), Ζοάο Πέντρο.
ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Τοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ (46’ Ριέρα), Μπάκιτς, Νέιρα (64’ Ισέκα), Τοράλ (64’ Γκαγιέγκος), Μπάκου (54’ Μοσκέρα), Λουίζ Φελίπε.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις