ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανος Αζάρ: «Αγαπάω τις μπύρες, έπινα μετά από αγώνες - Μην μου ζητάς να τρέξω στην άδεια μου»

Εντέν Αζάρ
EPA/Rodrigo Jimenez

Εντέν Αζάρ: Ο άλλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι συνεχίζει να… ξεστομίζει απίθανες ατάκες στις συνεντεύξεις του.

Ο Εντέν Αζάρ αποτέλεσε ένα τεράστιο ταλέντο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα πραγματικά επίπεδα του.

Ο ίδιος, πάντως, απόλαυσε όσα έζησε και τον Οκτώβριο του 2023 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών.

Σε προηγούμενη συνέντευξη του, είχε παραδεχθεί ότι «Η δίαιτα είναι μια μαλ…!», ενώ υπογράμμισε ότι: «Ο Μέσι είναι ίσως ο μόνος καλύτερος από εμένα».

Αυτή τη φορά μιλώντας στο Podcast «Obi One» του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, μίλησε για τα κιλά που έπαιρνε ένα καλοκαίρι, καθώς δεν του άρεσε να κάνει προπόνηση, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την μπύρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν αλήθεια. Κάθε καλοκαίρι έβαζα τέσσερα-πέντε κιλά γιατί σκεφτόμουν ότι δίνω τόσα πολλά για 10 μήνες, πιέζω το σώμα σου για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε η άδειά μου είναι η άδειά μου. Μη μου ζητάς να κάνω τίποτα.

Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να πηγαίνω στην παραλία, οπότε μην μου ζητήσεις να τρέξω αυτές τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο στην παραλία με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μην μου ζητήσεις να τρέξω. Οπότε ναι, γύριζα μετά από διακοπές με πέντε κιλά, το γνώριζα.

Ως Βέλγος, αγαπάω τις μπύρες επειδή η χώρα μου έχει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο. Δεν σου λέω ότι έπινα κάθε μέρα, γιατί δεν είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές μετά από ένα καλό παιχνίδι, μια ή δύο είναι ωραία».

Ακούστε όλο το podcast με τον Εντέν Αζάρ στο παρακάτω video: