ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Σηκώνουν τη σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που τη βρίζουν και τη λασπολογούν»

Γιώργος Κοσμάς ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Κοσμάς τοποθετήθηκε για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League κι έδωσε τη δική του απάντηση σε αλλάζουν τακτική ανάλογα με αυτά που τους εξυπηρετούν.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, μετά από σχετικό αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ, λόγω των αγώνων της Εθνικής στα playoffs του Nations League.

Η Ελλάδα διεκδικεί την πρόκριση στο Euro 2024 κι όπως αναφέρει κι η ανακοίνωση της Λίγκας: «Ομόφωνα και ομόθυμα, η Super League έκανε αποδεκτό το αίτημα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας».

Η μοναδική τοποθέτηση που έγινε επί του θέματος πριν από την ομόφωνη ψήφιση ήταν της ΑΕΚ, μέσω του Γιώργου Κοσμά. Ο εκπρόσωπος της «Ένωσης» τόνισε πως «αυτά τα αιτήματα πρέπει να πάντα να έχουν την ομόφωνη και ομόθυμη στήριξη όλων».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, σημείωσε στη συνέχεια πώς: «αυτό πρέπει να συμβαίνει πάντα. Κι όχι να βλέπουμε να σηκώνουν την σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που την βρίζουν και λασπολογούν εναντίον της, για λόγους που αφορούν τα συμφέροντα των ομάδων τους όπως τα αντιλαμβάνονται αυτοί».

Ο Κοσμάς υπογράμμισε στη συνέχεια ότι: «Ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της Εθνικής και προσωπικά του προπονητή της, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και με ποιες αφορμές. Τονίσαμε λοιπόν πως δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους, ούτε να μας υποδεικνύουν αυτοί τι θα πρέπει να κάνουμε στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής».

Καταλήγοντας, επεσήμανε: «Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που ενδεχομένως να έχει κάτι να χάσει πρακτικά από αυτή την αναβολή και παρόλα αυτά από την αρχή της συνεδρίασης δεν συζήτησε καν την στήριξη της στο αίτημα. Άλλοι το κάνουν όχι μόνο ανέξοδα, αλλά και με το αγωνιστικό τους συμφέρον να εξυπηρετείται από την αναβολή. Οι ίδιοι που μέχρι τώρα έβριζαν και συκοφαντούσαν την Εθνική Ομάδα».

Σχετικές ειδήσεις