ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Ανυπομονεί για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ρόμπι Κιν

Conference League: Ανυπομονεί για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ρόμπι Κιν

Conference League: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες και το ξέρουμε», ανέφερε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ την παραμονή του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Μεγάλη πρόκληση για την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ρόμπι Κιν, τα ματς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League. Η πρώτη αναμέτρηση είναι την Πέμπτη (7/3) στο Φάληρο. Ο τεχνικός των Ισραηλινών στις καθιερωμένες δηλώσεις, αναφέρθηκε στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων» αλλά την ανυπομονησία του για το ματς.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα μεγάλο τεστ και ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονώ. Ως προπονητής και παίκτης, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία θέλεις να συμμετέχεις. Κάναμε τη δουλειά μας και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, παίκτες με καλή ατομική ικανότητα. Ξέρω τον Ποντένσε από τον προηγούμενο σύλλογο μου, τη Γουλβς, πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη.

Από τότε που ήρθε ο Μεντιλίμπαρ, έχει αλλάξει την ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή με μεγάλη εμπειρία. Μέχρι στιγμής έχει κάνει καλή δουλειά και εγώ να έχω πάντα σεβασμό για όλους τους προπονητές, οπότε ανυπομονώ να τον συναντήσω αύριο.

Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τον σύλλογο σε αυτή τη φάση, αλλά για μένα είναι το ίδιο αν παίζω στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο. Δεν σκέφτομαι ποτέ την κατάσταση αλλά αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που θέλεις να εμπλακείς σε αυτό, αλλά συναισθηματικά δεν υπάρχει διαφορά. Προφανώς υπάρχει διαφορά στην ικανότητα και την ποιότητα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Ως παίκτης, χρειάζεσαι να πιστεύεις -ανεξάρτητα από το ποιος είναι μπροστά σου- να θεωρείς ότι μπορείς να τον νικήσεις. Την είχα την αισιοδοξία ως παίκτης, ακόμα και απέναντι σε καλύτερες ομάδες από εμάς. Πρέπει να το πιστέψεις. Βλέπω μια ομάδα που μπορεί να παίξει σε κάθε παιχνίδι, για να παλέψει και να κερδίσει».