ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Γιακουμάκης: Γκολάρα κι αποθέωση για τον Έλληνα – «Σκοράρει με κλειστά μάτια» (video)

Γιώργος Γιακουμάκης MLS
YouTube

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη (2-0) της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί του Ορλάντο κι αποθεώθηκε από τον προπονητή του στην ομάδα του MLS.

Ο Γιακουμάκης πέτυχε ένα πανέρμοφο γκολ κι έδωσε μια εξίσου ωραία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο διεθνής επιθετικός έδωσε την «τελική» πάσα στον Λομπιανίτζε για το 1-0 στο 9ο λεπτό, ενώ στο 70’ σκόραρε ο ίδιος με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Ο προπονητής του στην Ατλάντα, Γκονσάλο Πινέδα, τον αποθέωσε μετά το τέλος του αγώνα. Όπως ανέφερε: «Ο τρόπος που αξιολογώ τον GG (Γιώργο Γιακουμάκη) δεν είναι μονάχα για την δυνατότητά του να σκοράρει, ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει και με κλειστά μάτια, ότι θα σκοράρει τη φετινή σεζόν. Αλλά και στην αμυντική του φάση, το πώς πρεσάρει, το πώς κυνηγάει, πώς ξεκινάει αυτές τις αμυντικές ενέργειες. Μερικές μορφές προσπερνάει χαφ και εξτρέμ για να κάνει αυτή την προσπάθεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τα ηγετικά στοιχεία που δείχνει εκεί».

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις