ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ για πανό στις εξέδρες της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ για πανό στις εξέδρες της Λεωφόρου

Το πανό που σήκωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Λαμία για τα playoffs της Super League έφερε νέο πρόστιμο από την ΔΕΑΒ.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 13 του «Απόστολος Νικολαΐδης» στον αγώνα της 14ης Απριλίου με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοινώνει:

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός–Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024».

Σχετικές ειδήσεις