ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Βραζιλία - Χιλή LIVE

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Βραζιλία - Χιλή LIVE

Η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανοίγει στο Μπέλο Οριζόντε, όπου η διοργανώτρια Βαρζιλία υποδέχεται τη Χιλή, με... φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά

Το Μουντιάλ 2014 μπαίνει στην τελική του ευθεία. Τα παιχνίδια χωρίς αύριο ξεκινούν από σήμερα (28/06), με τη Βραζιλία να αντιμετωπίζει την εξαιρετική Χιλή στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Μουντιάλ στο Μπέλο Οριζόντε. Οι διοργανωτές δεν έχουν άλλον στόχο πέρα από την πρόκριση και την κατάκτηση του τροπαίου στις 13 Ιουλίου στο Μαρακανά, την ώρα που η Χιλή φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί και να… κάνει το «μπαμ» απέναντι στο συγκρότημα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πέρασε ως δεύτερη από τον Β’ Όμιλο, πίσω από την Ολλανδία, ενώ η Βραζιλία προκρίθηκε ως πρώτη στον Α’ Όμιλο, αφήνοντας δεύτερο το Μεξικό. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι η 69η στην ιστορία, με τη Βραζιλία να έχει 48 νίκες, τη Χιλή 7 και 13 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα, ενώ τα τέρματα είναι 159 υπέρ της Βραζιλίας και 58 υπέρ της Χιλής.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο virtual γήπεδο του Onsports