ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ωραιότερο… γκολ του Μουντιάλ! (photos+videos)

Το ωραιότερο… γκολ του Μουντιάλ! (photos+videos)

Ο Μάριο Γκέτσε σκόραρε απέναντι στην Αργεντινή και σύντροφος του κόντρα σε εμάς...

Ο Γερμανός με το γκολ του στο 113' απέναντι στην Αργεντινή, έδωσε στα «πάντσερ» το τέταρτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία τους.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού οι κάμερες όπως ήταν φυσιολογικό έπεσαν πάνω στον 22χρονο και αμέσως τα βλέμματα όλων τράβηξε η σύντροφος του, που μπήκε στο γήπεδο για να του δώσει τα δικά της... συγχαρητήρια!

Η Αν Κατρίν Μπρόμελ εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων μάλιστα είναι το πιο διάσημο στην Γερμανία. Η 24χρονη καλλονή βρίσκεται στο πλευρό του κατά δύο χρόνια μικρότερου της Γκέτσε, από το καλοκαίρι του 2012, Σε αυτά τα χρόνια η ίδια «εκμεταλεύτηκε» με τον καλύτερο τρόπο την δημοσιότητα του συντρόφου της και φυσικά το πλούσιο και σε διάφορα θέματα ταλέντο της.

Ναι, το κορίτσι δεν το... έχει μόνο στο μόντελινγκ, αλλά φιλοδοξεί να κάνει και καριέρα και ως τραγουδίστρια της Ποπ. Παίζει πιάνο και έκανε μαθήματα φωνητικής επί τρία χρόνια πριν κυκλοφορήσει το πρώτο της σίνγκλ με τίτλο «Αυτή είμαι εγώ», όταν πήρε το σχετικό της πτυχίο το 2010. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και το δεύτερο με τίτλο «Γλώσσα του σώματος».

Δικαιωματικά η Κατρίν παίρνει τον τίτλο της ομορφότερη παρουσίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή αν θέλετε και ποδοσφαιρική ορολογία, του ωραιότερου... γκολ του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Απολαύστε την στις παρακάτω φωτογραφίες και στα videο:

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: «Τίποτα δεν με παρηγορεί»

Μουντιάλ 2014 - Μίλερ: «Βάλε το Χρυσό Παπούτσι στο κ… σου» (video)

Ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο με μαλάρια

Αστρονομική συμφωνία της Adidas με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ