ΠΑΟΚ: «Πονάει» με Ρατς και Μακ

Τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν οι Ράζβαν Ρατς και Ρόμπερτ Μακ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη, τους στερούν τη συμμετοχή στο ματς με τη Φιορεντίνα και τους καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολους για αυτό με τον Παναθηναϊκό
ΠΑΟΚ: «Πονάει» με Ρατς και Μακ
2'

Τόσο ο Ράζβαν Ρατς όσο και ο Ρόμπερτ Μακ, πονάνε από τους τραυματισμούς που αποκόμισαν και μαζί τους... πονάει και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Ο «πονοκέφαλος» είναι πολύ μεγάλος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς αμφότεροι είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας ως τώρα. Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ρουμάνο ακραίο μπακ, ούτε στον Σλοβάκο ακραίο επιθετικό για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα την Πέμπτη (06/11). Μάλιστα, αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (09/11) στην Τούμπα, γεγονός που φέρνει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στους Θεσσαλονικείς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρατς έχει μια διάταση με οίδημα στην περιοχή του αριστερού προσαγωγού, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται από το απόγευμα της Δευτέρας (06/11). Από την πλευρά του, ο Μακ έχει θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις 7-10 μέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει δεδομένα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός αν γίνει... ιατρικό θαύμα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Σκόνδρας φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Φιορεντίνα και ακολούθησε μέρος της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η προπόνηση της Τρίτης (04.11) έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Πηγ: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή