ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για Γιουβέντους

Ολυμπιακός: Έτοιμος για Γιουβέντους

Με προπόνηση στο «Juventus Stadium» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς της Τρίτης (04/11) με αντίπαλο τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Γιουβέντους, ο οποίος θα γίνει την Τρίτη στο Juventus Stadium, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του UEFA Champions League. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ οι παίκτες συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα φάσεων.

Ο Μίτσελ δεν έχει φανερώσει πολλά από τα πλάνα του, όμως, φαίνεται πως έχει διαρρεύσει οι σκέψεις για την ενδεκάδα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Εντινγκά και Κασάμι σε σχέση με τον αγώνα της Αθήνας κόντρα στη Γιουβέντους, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Φουστέρ και Αφελάι. Δεδομένα θα επιστρέψει ο Τσόρι που απουσίασε από το ματς πρωταθλήματος στην Τρίπολη, ενώ υπάρχει κι ένα ακραίο σενάριο που θέλει τον Μήτρογλου στον πάγκο και μοναδική επιθετική αιχμή τον Αφελάι.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Ολυμπιακού που έχει ταξιδέψει στο Τορίνο, αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτη, Μποτία, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλη, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβα, Βούρο.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις