ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση της Μπεσίκτας για Φορτούνη!

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πρόταση της Μπεσίκτας για Φορτούνη!

Οι Τούρκοι έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Έλληνα επιθετικό και ετοιμάζουν την πρότασή τους στον Πειραιά για την απόκτησή του.

Ο Κώστας Φορτούνης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Μπεσίκτας από τις δύο αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» στους «16» του Europa League. Άμεσα οι «Αετοί» ξεκίνησαν να συλλέγουν πληροφορίες για τον Έλληνα άσο και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, οι ιθύνοντες του συλλόγου, έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε κρούση στην ομάδα του Λιμανιού για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, στον Τύπο της γειτονικής χώρας υπάρχουν και αναφορές στα χρήματα που είναι έτοιμοι να ξοδέψουν οι «ασπρόμαυροι».

Σύμφωνα με τα άρθρα στην Τουρκία, το ποσό που θα περιλαμβάνεται στην πρόταση, όταν αυτή κατατεθεί στον Ολυμπιακό, φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, δύσκολα θα έχει θετική κατάληξη για τους διοικούντες την Μπεσίκτας. Στο Λιμάνι γνωρίζουν πως ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, όμως, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του, μια και είναι από τα βασικά... γρανάζια στην «μηχανή» της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια και θεωρείται πως μπορεί να γίνει ο μεγάλος ηγέτης των Πειραιωτών.

Για τον λόγο αυτό, δεν πρόκειται να μπουν σε συζητήσεις για την πώλησή του και ειδικά, μάλιστα, που η πρόταση των Τούρκων κρίνεται μικρή. Στο Λιμάνι, ο μόνος λόγος για να κάτσουν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Κώστα Φορτούνη, είναι ένα μεγαλύτερο ποσό, το οποίο ίσως και να ξεπερνάει τα διπλά από την πρόταση που ετοιμάζονται να καταθέσουν οι Πρωταθλητες Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr