ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Η Αγγλία σφραγίζει το εισιτήριο για τους «16»

Μουντιάλ 2018: Η Αγγλία σφραγίζει το εισιτήριο για τους «16»

Ένα εύκολο κυριακάτικο μεσημέρι περιμένει την Αγγλία, καθώς θα αντιμετωπίσει (15:00) στο Νίζνι Νοβγκοροντ τον Παναμά για τη δεύτερη αγωνιστική του έβδομου ομίλου στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Αντιμετωπίζουν την πιο αδύναμη ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και νίκη σημαίνει πρόκριση - Όλες οι σημερινές αναμετρήσεις

Μετά την αγχωτική νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας στην πρεμιέρα, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν πως με νίκη επί του Παναμά ουσιαστικά εξασφαλίζουν την θέση τους στην επόμενη φάση.

Φυσικά, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο νεαρός τεχνικός, θα εμπιστευθεί και πάλι το 3-5-2, με τους Κέϊν και Ράσφορντ, που θα επιλεχθεί για τη βασική ενδεκάδα αντί του Στέρλινγκ στην επίθεση, τον Λίνγκαρντ σε ελεύθερο ρόλο και τον Χέντερσον να ηγείται της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναμάς από την άλλη είναι κατά γενικής ομολογία η πιο αδύναμη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για τους Βρετανούς που και ποιότητα έχουν και ταλέντο.

Αν κερδίσει σήμερα η Αγγλία, τότε η υπόθεση πρόκριση θα έχει κριθεί και τα εισιτήρια για τους «16» θα γράφουν Αγγλία και Βέλγιο.

Στις υπόλοιπες σημερινές (24/06) αναμετρήσεις, η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος και η Πολωνία την Κολομβία στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Απίστευτα πράγματα – Δείτε ποιος χαρακτήρισε τον Μέσι παίχτη – «απάτη»