ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Αισιόδοξος ο Καρεμπέ ότι η Γαλλία θα το σηκώσει

Μουντιάλ 2018: Αισιόδοξος ο Καρεμπέ ότι η Γαλλία θα το σηκώσει

Τι είπε για Γκριεζμάν και Εμπαπέ

Την πεποίθησή του πως η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το δεύτερο Μουντιάλ της ιστορίας της, εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στην εφημερίδα «As» της Ισπανίας, ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 όπου η εθνική ομάδα της χώρας του θα αντιμετωπίσει την Κροατία, το απόγευμα της Κυριακής (15/7).

Ο Κριστιάν Καρεμπέ υποστήριξε αρχικά πως ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να κατακτήσει την «χρυσή μπάλα», ενώ στάθηκε και στην πορεία των «μπλε» στην διοργάνωση.

«Πιστεύω ότι ο Γκριεζμάν μπορεί να κερδίσει την "χρυσή μπάλα". Ομως για να το πετύχει, πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ. Θα ήθελα να επαναληφθεί η Ιστορία μετά από 20 χρόνια και να είμαστε πρωταθλητές», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές σε όλους τους αγώνες, όμως απελευθερωθήκαμε και παίζουμε καλά. Εκτιμώ ότι μπορούμε να νικήσουμε στον τελικό. Έχουμε παίκτες όπως ο Πογκμπά, ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε και για το… φαινόμενο Κιλιάν Εμπαπέ: «Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να το κάνει γρήγορα».

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2018: Ποιες σχολές θα καταποντιστούν - Οι τελευταίες εκτιμήσεις