ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκό «θηρίο» για Σισέ - Τι δίνει, πόσα θέλουν οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκό «θηρίο» για Σισέ - Τι δίνει, πόσα θέλουν οι Πειραιώτες

Ακόμη μια κορυφαία ομάδα χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Ο Αμπού Σισέ διανύει μια εξαιρετική σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σενεγαλέζου άσου του Ολυμπιακού.

Μια εξ αυτών δεν είναι άλλη από την Ρόμα, που έχει... καψουρευτεί τον 23χρονο στόπερ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς άνθρωπός της στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μάλιστα έχει γίνει το σχετικό τσεκάρισμα πάνω από 5 φορές!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ρωμαίοι αναζητούν έναν στόπερ για να παίξει στο πλάι του Κώστα Μανωλά καθώς οι υπάρχοντες αποδείχτηκαν «λίγοι» για το επίπεδο των «τζαλορόσι»

Τι ζητάει ο Ολυμπιακός

Μπορεί η Ρόμα να ερίζει για τον πανύψηλο Σισέ, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο οπότε τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός.

Στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία να αποχωρήσει με λιγότερα απο 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που τους προσφέρθηκε τον Ιανουάριο από γερμανική ομάδα, απαντώντας, ωστόσο, αρνητικά.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Σισέ μπορεί να φέρει χρήματα όπως ο Ρέτσος, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τι δίνει η Ρόμα

Το νούμερο που ζητάει ο Ολυμπιακός, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να το καλύψει η Ρόμα. Οι Ρωμαίοι φτάνουν μέχρι τα 10 εκατομμύρια max, υπάρχουν όμως έμψυχα ανταλλάγματα στο τραπέζι.

Ένα όνομα που μπορεί να «παίξει» και μάλιστα γερά, είναι αυτό του Εζεκιέλ Πόνσε, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον «δικέφαλο».

Στο ρόστερ της Ρόμα υπάρχει και ο Ιβάν Μαρκάνο, ένας παίχτης αριστερού προφίλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ενώ τον ξέρει πολύ καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Ισπανός είχε φορέσει την φανέλα της Πόρτο.