ΣΠΟΡ

Αποκάλυψη για τον Σουμάχερ: «Ξέρω ποια είναι η κατάσταση της υγείας του»

Αποκάλυψη για τον Σουμάχερ: «Ξέρω ποια είναι η κατάσταση της υγείας του»

Σοβαρές αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν έκανε σκι στις Άλπεις.

Αρκετά χρόνια τώρα, οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι ελάχιστες για την κατάσταση της υγείας του. Γι' αυτό το λόγο οι δηλώσεις του Φελίπε Μάσα στο FOX Sports, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός, που διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Σουμάχερ -ειδικά μέχρι το 2006 που συνυπήρξαν στη Ferrari- δήλωσε έχει πληροφορίες για την κατάσταση του Γερμανού, αρνούμενος να πει κάτι πιο συγκεκριμένο όμως πέραν του γεγονότος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

«Ξέρω πώς είναι, έχω πληροφορίες. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα στενή. Με τη σύζυγό του Κορίνα όχι και τόσο, εκείνη δεν ερχόταν αρκετά στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, είναι σε δύσκολη φάση.

Πρέπει να το σεβαστούμε, όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται πληροφορίες και ποιος είμαι εγώ για να το κάνω;» είπε χαρακτηριστικά ο Μάσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - «φωτιά» του δικηγόρου της 34χρονης - Πού εστιάζουν οι έρευνες