ΣΠΟΡ

«Ντου» κουκουλοφόρων σε αγώνα πόλο εφήβων – Συνοδεία αστυνομίας έφυγαν νεαροί αθλητές

«Ντου» κουκουλοφόρων σε αγώνα πόλο εφήβων – Συνοδεία αστυνομίας έφυγαν νεαροί αθλητές
Φωτογραφία αρχείου
InTime

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης, περίπου 70 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου και έβριζαν νεαρούς αθλητές αλλά και τις οικογένειές τους!

Απίστευτο είναι το περιστατικό που έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης. Στη διάρκεια αγώνα πόλο εφήβων στο κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου, ανάμεσα στους «κίτρινους» και τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε στον χώρο κι άρχισε να βρίζει και να εκφοβίζει τους αθλητές αλλά και τις οικογένειές τους.

Όπως υποστηρίζουν οι «κίτρινοι» ο αγώνας σταμάτησε και ο Άρης χρειάστηκε συνοδεία αστυνομίας για να φύγει από το Ωραιόκαστρο. Πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζει πως δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη για το περιστατικό στον Φοίβο Συκεών, που ήταν και οργανωτής του τουρνουά.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας Πόλο Εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του. Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Η τελευταία του ζαριά! Χαριστική βολή από την Ελλάδα