ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δωρίζει 3.000 ευρώ για κάθε νίκη που θα κάνει μαζί με τον αδελφό του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δωρίζει 3.000 ευρώ για κάθε νίκη που θα κάνει μαζί με τον αδελφό του
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις θα αγωνιστεί και στο ταμπλό του διπλού στο τουρνουά του Ρότερνταμ, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, και για κάθε νίκη τους θα προσφέρει 3.000 ευρώ στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αρκετές φορές ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής τον τελευταίο χρόνο, αλλά αυτή τη φορά ο λόγος που επανέρχεται στην επικαιρότητα είναι εξαιρετικός. Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πως για κάθε νίκη του στο διπλό, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, θα προσφέρει 3.000 ευρώ στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Μιλώντας στην Ολλανδία όπου βρίσκεται για το τουρνουά ATP 500 του Ρότερνταμ, ο Έλληνας τενίστας προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη.

«Δεν το έχω πει αυτό δημόσια ξανά, αλλά δεν με πειράζει να το μοιραστώ. Αποφάσισα πως για κάθε νίκη που θα κάνουμε με τον Πέτρο στο tour, θα κάνω δωρεά 3.000 ευρώ στο "Μαζί για το Παιδί". Θα πάνε στον οργανισμό αυτόν, τον οποίο υποστηρίζω εδώ και μερικά χρόνια ως πρεσβευτής και το βλέπω και σαν κάτι που μπορεί να μας ωθήσει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώτος αγώνας που θα δώσουν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι σήμερα (03.03) στις 17:00 απέναντι στους Βέλγους Ζιλ και Βλίγκεν, όπου όλοι ελπίζουν να έρθει νίκη για τους δυο Έλληνες αφού πέρα από τη διάκριση θα δώσουν και τα χρήματα για καλό σκοπό.

Ατομικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Ρότερνταμ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε 2-0 τον Ιγκόρ Γερασίμοφ και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς από την Πολωνία. Στους μεταξύ τους αγώνες στο παρελθόν, ο Έλληνας τενίστας έχει νικήσει 5 φορές και ο Πολωνός μια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Η στιγμή που τα ρίχτερ «χτυπάνε» - Συγκλονιστικά βίντεο