ΣΠΟΡ

Στίβος: Σε κακή μέρα η Παπαχρήστου – Έμεινε εκτός μεταλλίων (videos)

Στίβος: Σε κακή μέρα η Παπαχρήστου – Έμεινε εκτός μεταλλίων (videos)

Στίβος: Η Βούλα Παπαχρήστου έμεινε εκτός μεταλλίων στον τελικό του τριπλούν, στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν την Πολωνίας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μετέβη στο Τορούν με την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο (14.60μ), δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μεταλλίων.

Με καλύτερο άλμα στα 14.31μ (είχε επίσης 14.27μ, 14.20μ, 13.91μ και δύο άκυρες) πήρε την πέμπτη θέση και δεν κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των νικητριών, όπως έκανε στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις. Το 2019 στη Γλασκώβη πήρε το ασημένιο μετάλλιο και το 2017 στο Βελιγράδι το χάλκινο.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Πατρίτσια Μαμόνα από την Πορτογαλία με 14.53μ που είναι νέο εθνικό ρεκόρ, με δεύτερη την Ισπανίδα, νικήτρια το 2019, Άννα Πελετέριο με 14.52μ και τρίτη με την ίδια επίδοση την Γερμανίδα, Νέελε Έκχαρντ.

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν υπάρχουν εύκολοι, όπως και φαβορί. Σήμερα δεν μου έβγαιναν τα άλματα, έκανα και τεχνικά λάθη, δέχθηκα ένα δυνατό χαστούκι. Ως μια αθλήτρια που αγωνίζομαι τόσα χρόνια, μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα, μαζί με τον προπονητή μου να δω τα λάθη μου και να συνεχίσω. Προπονούμαι για να μπορώ να βρίσκομαι μέσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και το ίδιο σκοπεύνω να κάνω και το καλοκαρί» ανέφερε στις δηλώσεις της η Παπαχρήστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το έγκλημα της Χαλάστρας: Της είπε πως θα «κλεφτούν» και την έριξε στον Αξιό ποταμό