ΣΠΟΡ

Αυγενάκης: «Εξετάζεται το αίτημα για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων»

Αυγενάκης: «Εξετάζεται το αίτημα για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει και μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα της επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει το απόγευμα του Σαββάτου (20/3), προκειμένου να συζητήσει θέματα που δεν εξετάστηκαν την Παρασκευή.

Στο επίκεντρο, μεταξύ άλλων, θα βρεθεί και το αίτημα άμεσης επανέναρξης των πρωταθλημάτων Α1 μπάσκετ γυναικών, Α1 βόλεϊ γυναικών (το οποίο πάντως διακόπηκε οριστικά με απόφαση της ομοσπονδίας), Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών και Α1 χάντμπολ ανδρών και, σε δεύτερο χρόνο, των πρωταθλημάτων Α΄ Εθνικής γυναικών στην υδατοσφαίριση (από 27/3), Α1 χάντμπολ γυναικών (από 27/3), Football League (από 28/3), Α΄ εθνική ποδοσφαίρου σάλας (από 28/3) και Α2 μπάσκετ ανδρών (από 3/4).

Στη συνεδρίαση αναφέρθηκε κι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος σε μήνυμα του στα social media, ανέφερε: «Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Μεταξύ και άλλων θεμάτων που δεν εξετάστηκαν χθες, λόγω χρόνου, συμπεριλαμβάνονται και τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και μετακινήσεις εκτός νομού – Όλες οι ημερομηνίες