ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Τζόκοβιτς η Σερβία στο Τόκιο – Το ασύλληπτο ρεκόρ που κυνηγάει το Νο1

Novak Djokovic Νόβακ Τζόκοβιτς

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερβία επιβεβαίωσε ότι το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στη λίστα της Ολυμπιακής Επιτροπής και θα κυνηγήσει ένα μεγάλο ρεκόρ στο Τόκιο.

Ο «Νόλε» είχε δηλώσει ότι θα δώσει το παρών σε περίπτωση που τα ματς γίνουν με την παρουσία κόσμου, κάτι που θα συμβεί καθώς η οργανωτική επιτροπή έχει ανάψει «πράσινο φως» για την παρουσία 10.000 θεατών από την Ιαπωνία.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του Τζόκοβιτς σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με το χρυσό μετάλλιο να είναι το μόνο που του λείπει από τη συλλογή του, καθώς έχει κατακτήσει τουλάχιστον δύο φορές τα τέσσερα Grand Slam. Επίσης, έχει πάρει όλα τα Masters, τον τίτλο στα ATP Finals, τίτλους σε ATP 500 και ATP 250, αλλά και το Davis Cup με τη Σερβία.

Πέρα από το πρώτο χρυσό μετάλλιο, το Νο1 του κόσμου θα κυνηγήσει κι ένα ιστορικό ρεκόρ! Ποιο είναι αυτό; Να κατακτήσει τα τέσσερα major τουρνουά και την πρώτη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια χρονιά. Κανείς άντρας δεν το έχει καταφέρει, το έχει κάνει μόνο η Στέφι Γκραφ έχει πετύχει το 1988.

Να θυμίσουμε ότι έχει ήδη κατακτήσει το Australian Open και το Roland Garros κι είναι το πρώτο φαβορί στο Wimbledon, ενώ το US Open θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου»