ΣΠΟΡ

Australian Open: Δεν το χάνει το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς – Πήρε ιατρική εξαίρεση

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Australian Open: «Παρών» στο πρώτο Grand Slam της σεζόν θα είναι το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έλαβε ιατρική εξαίρεση.

Ο Σέρβος τενίστας έχει αποφασίσει να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κι τους τελευταίους μήνες υπήρξε «συζήτηση» για αν θα δώσει το παρών.

Ο πρωθυπουργός της Βικτόρια, Ντάνιελ Άντριους είχε τονίσει ότι πρόθεση του ήταν να αγωνιστούν μόνο εμβολιασμένοι στο Australian Open.

Μάλιστα, υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Κυβέρνηση της χώρα να μην επιτρέπει την είσοδο σε όσους αθλητές δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον Τζόκοβιτς να γνωστοποιεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ότι θα δώσει το «παρών» με ιατρική εξαίρεση.

«Πέρασα φανταστικό και ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που είχα και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια ιατρικής εξαίρεσης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο πρώτο major είχε, ουσιαστικά, προαναγγείλει ο CEO του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει ότι όλες οι αιτήσεις για ιατρική εξαίρεση έγιναν δεκτές. Να θυμίσουμε ότι το Australian Open θα διεξαχθεί το διάστημα 17 με 30 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή