ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Νικ Κύργιος υποστηρίζει τον «Νόλε» παρά τις διαφορετικές απόψεις τους

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Νικ Κύργιος υποστηρίζει τον «Νόλε» παρά τις διαφορετικές απόψεις τους
AP Photo/Mark J. Terrill

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μπορεί στα κορτ να έχουν ξεπεράσει κάποιες φορές τα όρια και να έχουν διαφορετικές απόψεις για το εμβόλιο, όμως ο Νικ Κύργιος υποστηρίζει τον Σέρβο

Ο Νικ Κύργιος υπερασπίστηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ τα έβαλε με τους χειρισμούς της Αυστραλίας σχετικά με τη βίζα.

Ο Αυστραλός με ελληνική καταγωγή τενίστας, σε ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ανοιχτά τον «Νόλε», αν και στο παρελθόν έχει υπάρχει ένταση ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια αγώνα.

«Κοιτάξτε, πιστεύω σίγουρα στη λήψη μέτρων, έκανα το εμβόλιο λόγω άλλων και για την υγεία της μητέρας μου, αλλά το πώς χειριζόμαστε την κατάσταση του Νόβακ είναι κακό, πραγματικά κακό.

Όπως αυτά τα μιμίδια, τα πρωτοσέλιδα, είναι ένας πρωταθλητής, αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι άνθρωπος. Να συμπεριφέρεστε καλύτερα», έγραψε ο Κύργιος στο Twitter.

Το σχόλιό του μπορεί να μπερδέψει πολλούς οπαδούς του τένις δεδομένου πως η σχέση των δύο αθλητών, ειδικά την περιόδο της πανδημίας, δεν είναι και η καλύτερη με αποκορύφωμα το περσινό «Australian Open».

Ο Αυστραλός τενίστας μάλιστα, είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του Τζόκοβιτς, σχετικά με τις εισηγήσεις που είχε κάνει για την καραντίνα των παικτών στο περσινό τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς πέρασε στην αντεπίθεση και δήλωσε πως τον θέλει μακριά από τα γήπεδα λέγοντας παράλληλα «δεν τον σέβομαι πολύ».

Ο Κύργιος είχε προχωρήσει και σε ανάρτηση κατά του «Νόλε», όταν ο Σέρβος είχε πάρει μέρος σε πάρτι με μη εμβολιασμένους, όμως φαίνεται πως πλέον στέκεται δίπλα στον συναθλητή του και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρεται η κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μεγαλείο ψυχής από τη σύζυγό του στο πρώτο μήνυμα μετά την «αιχμαλωσία» του

Κακοκαιρία: Πιο σφοδρό χτύπημα μετά το Σαββατοκύριακο - Χιόνια στην Αττική μετά τις 15 Ιανουαρίου;

Survivor: Ο λόγος που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το ριάλιτι επιβίωσης