ΣΠΟΡ

Super Bowl: «Παρέλαση» διασήμων στον τελικό – Φαντασμαγορικό show στο ημίχρονο με θρύλους της rap

Super Bowl: «Παρέλαση» διασήμων στον τελικό – Φαντασμαγορικό show στο ημίχρονο με θρύλους της rap
Ο πρίγκιπας Χάρι
Twitter: FaRah

Super Bowl: Celebrities από όλο το star system παρακολούθησαν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής – Ποιοι έκλεψαν την παράσταση

Στις ΗΠΑ περιμένουν κάθε χρόνο τον τελικό του Super Bowl, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χώρας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/2) στο «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες διεξήχθη ο 56ος τελικός, με τους Los Angeles Rams να κάνουν την ανατροπή και να κερδίζουν με 23-20 κόντρα στους Cincinnati Bengals.

Σε κάθε τελικό οι εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον πλανήτη και φυσικά οι φίλοι στις κερκίδες, περιμένουν το show του ημιχρόνου. Φέτος έξι ζωντανοί θρύλοι της rap έδωσαν μία αξέχαστη παράσταση, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο Halftime Show στην ιστορία του NFL.

Οι Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige, προσέφεραν ένα μοναδικό show που θα μείνει στην ιστορία του θεσμού. Δυστυχώς για τους fans του Τούπακ, δεν επιβεβαιώθηκε η φήμη πως θα παρουσιαζόταν ολόγραμμά του, όπως είχε γίνει το 2012, όμως και πάλι, το show μάγεψε τους πάντες.

Πριν την έναρξη την παρουσίαση των Los Angeles Rams και Cincinnati Bengals, έκανε ο ηθοποιός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον.

Super Bowl: «Παρέλαση» διασήμων στις κερκίδες του «SoFi Stadium»

Στις κερκίδες ο φακός συνέλαβε πλήθος αστέρων, ανάμεσά τους, η Jlo με τον Ben Affleck, η Beyonce με τον Jay Z αλλά και ο Kanye West. Η Jennifer διασκέδασε όσο τίποτα το σόου του ημιχρόνου, σε ένα Super Bowl που ξεκίνησε ως αδιάφορο αλλά έγραψε τελικά ιστορία.

O Κanye είχε μαζί του και την North αλλά και τον γιο του Saint.

Super Bowl: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Ο Δούκας του Sussex εντοπίστηκε από τον φακό στον μεγάλο αγώνα στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, μαζί με την πρώτη του ξαδέρφη, πριγκίπισσα Ευγενία.

Δε γνωρίζουμε εάν ο δούκας υποστήριζε τους Los Angeles Rams ή τους Cincinnati Bengals, πάντως η σύζυγός του Meghan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.