ΣΠΟΡ

Formula 1: Η νέα εποχή ξεκινά! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Grand Prix στο Μπαχρέιν (vids+pics)

Formula 1
AP Images

Formula 1: Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει και μπαίνει σε μια νέα εποχή που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Τρεις μήνες και έξι ημέρες μετά το επικότερο φινάλε στην ιστορία της, η Formula 1 επιστρέφει σε μια σεζόν που απαγορεύονται οι προβλέψεις.

Η F1 μπαίνει από φέτος σε μια νέα εποχή, με τις αλλαγές τόσο στη μορφή των μονοθέσιων, όσο και στους τεχνικούς κανονισμούς θα αλλάξουν τελείως το τοπίο.

Γενικότερα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια ομάδα έχει προβάδισμα, καθώς εκτός των παραπάνω υπάρχει κι ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος έκανε καλύτερη δουλειά τόσο στα εργοστάσια, όσο και στις χειμερινές δοκιμές.

Το καλεντάρι περιλαμβάνει 23 αγώνες, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποιο Grand Prix θα πάρει τη θέση της Ρωσίας, η οποία αποβλήθηκε μετά την εισβολή της χώρας στην Ουκρανία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά στην ιστορία, η αρχή θα γίνει από το GP του Μπαχρέιν, εκεί που την περασμένη εβδομάδα, οι 10 ομάδες έκαναν τις τελικές δοκιμές τους.

Formula 1
Το καλεντάρι της Formula 1 για το 2022Twitter: @F1

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Formula 1

Στην Ελλάδα θα ισχύει, όσον αφορά στις μεταδόσεις, ότι και πέρσι. Η CosmoteTV κι η ΕΡΤ θα μεταδώσουν όλη τη δράση της Formula 1. Πιο συγκεκριμένα, για το Grand Prix του Μπαχρέιν, οι μεταδόσεις θα γίνουν από το CosmoteSport5HD κι από τα κανάλια ΕΡΤ Sports (ελεύθερες δοκιμές) και την ΕΡΤ2 (κατατακτήριες και αγώνας).

Παρασκευή 18 Μαρτίου

Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1: 14:00-15:00

Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2: 17:00-18:00

Σάββατο 19 Μαρτίου

Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3: 14:00-15:00

Κατατακτήριες Δοκιμές: 17:00-18:00

Κυριακή 20 Μαρτίου

Αγώνας: 17:00-19:00

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ FORMULA 1 2022

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Ο Χάμιλτον μίλησε για πρώτη φορά για τον Φερστάπεν μετά το Άμπου Ντάμπι

Πόλεμος στην Ουκρανία: H Formula 1 έστειλε ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα

Formula 1: Η απάντηση της εταιρείας που έφτιαξε το κράνος του Φέτελ με τη σημαία του ψευδοκράτους

Πρόκληση Φέτελ με τη σημαία του ψευδοκράτους στο κράνος και αντίδραση από την Κύπρο