ΣΠΟΡ

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον γίνεται παραγωγός στην ταινία του Μπραντ Πιτ – Έγινε Βραζιλιάνος!

Λιούις Χάμιλτον
AP Images

Formula 1: Στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έγινε επίτιμος πολίτης της Βραζιλίας.

Ο Μπραντ Πιτ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία για τη Formula 1, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της.

Επίσης, είχε γίνει γνωστό ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα έχει κάποιο ρόλο σε αυτή, με τη φημολογία να τον θέλει να παίρνει κάποιον ρόλο δίπλα στον «σταρ» του Hollywood.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό η εμπλοκή του θα αφορά τα παρασκήνια, καθώς ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 θα είναι στην ομάδα παραγωγής, την οποία θα ηγείται ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Ο τελευταίος είχε δουλέψει, μεταξύ άλλων, στη θρυλική ταινία «Days of Thunder» του 1990, όπου ο Τομ Κρουζ υποδυόταν έναν ταλαντούχο οδηγό NASCAR.

Ο Λιούις Χάμιλτον έγινε Βραζιλιάνος

Στο μεταξύ, ο Χάμιλτον στα 37 του έγινε επίσημα επίτιμος πολίτης της Βραζιλίας. Η Βουλή των Αντιπροσώπων του έδωσε τον συγκεκριμένο τίτλο, μετά τα όσα έχει πει κι έχει κάνει για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes είχε είδωλο τον Άιρτον Σένα κι έμαθε να αγαπά και τη χώρα του θρύλου της F1, ενώ στη Βραζιλία στέφθηκε για πρώτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής (το 2018).

Σχετικές ειδήσεις