ΣΠΟΡ

Wimbledon: Πρεμιέρα με Μαρία Σάκκαρη στο Λονδίνο – Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Wimbledon: Η ώρα για το τρίτο Grand Slam της σεζόν έφτασε! Η Μαρία Σάκκαρη είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας που κάνει ποδαρικό τη Δευτέρα (27/6). 

Το ιστορικό major τουρνουά θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες τη φετινή χρόνια.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να αποκλείσουν τους τενίστες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει μεταξύ άλλων και το Νο1 του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Η συγκεκριμένη απόφαση έφερε την τιμωρία από την ATP, με το Wimbledon να «απάντάει» με ρεκόρ χρηματικών επάθλων, καθώς για πρώτη φορά θα μοιραστούν 50.500.000 δολάρια!

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πενθεί λόγω του θανάτου του παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλου, είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα κάνει ποδαρικό στην πρώτη ημέρα του Wimbledon. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί μια ημέρα αργότερα (βλ. Τρίτη 28/6).

Η 26χρονη τενίστρια θα δώσει το «παρών» στο Λονδίνο για έκτη φορά στην καριέρας της και στον πρώτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζόι Χάιβς, η οποία είναι Νο572 στον κόσμο και προέρχεται από τα προκριματικά. Θα είναι ο πέμπτος αγώνας της σε Grand Slam κόντρα σε αθλήτρια από την Αυστραλία, έχοντας μέχρι τώρα ρεκόρ 2-2.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας της Μαρία Σάκκαρη με τη Χάιβς είναι ο τελευταίος χρονικά στο Court 2. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 13:00, κάτι που σημαίνει ότι το ματς θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00. Η προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Γενικότερα, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδόσουν τηλεοπτικά τους σημαντικότερους αγώνες του Grand Slam. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η πρεμιέρα περιλαμβάνει και Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό court τον Κορεάτη, Σουνγού Κουόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σχετικές ειδήσεις