ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ: «Κανένας σαν αυτόν», λέει ο θρυλικός Τζον ΜακΕνρό

Ράφα Ναδάλ
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ράφα Ναδάλ: Ο κάτοχος εφτά τίτλων Grand Slam, Τζον ΜακΕνρό υποκλίθηκε στον Ισπανό θρύλο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για το Μόντρεαλ.

Ο Ράφα Ναδάλ, μετά την απόσυρση του από τα ημιτελικά του Wimbledon, επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του επόμενου Masters της χρονιάς.

Στο μεταξύ, ο Τζον ΜακΕνρό υποκλίθηκε στον 36άχρονο κάτοχο 22 τίτλων Grand Slam, λέγοντας ότι: «Δεν έχω δει ποτέ κανέναν σαν αυτόν».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο Ναδάλ είναι απίστευτος παίκτης, το ξέρουμε όλοι αυτό. Αλλά το γεγονός ότι μπορεί να βγει εκεί έξω και να κάνει αυτό το είδος προσπάθειας, είναι κάτι που οι άνθρωποι φιλοδοξούν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Διαφορετικά, όλοι θα το έκαναν. Πολλοί πιστεύουν ότι αν ο Κύργιος προσπαθήσει μπορεί να φτάσει στο Νο2 του κόσμου άνετα. Λοιπόν, αν ήταν τόσο εύκολο, υποθέτω ότι θα το έκανε. Αλλά δεν είναι».

Καταλήγοντας, είπε ότι: «Μερικές φορές υποθέτω ότι μπορεί να γίνει κουραστικό για τους αντιπάλους να ακούν τον Ράφα να λέει “Δεν ένιωθα το πόδι μου, δεν μπορούσα καν να το πατήσω!”. Μου φάνηκε πολύ καλά στο Roland Garros και τώρα ξαφνικά ακολούθησε κάποια άλλη θεραπεία που δεν ξέρω καν πώς λέγεται. Ό,τι κι αν ήταν και ό,τι κι αν είναι, φαίνεται να νιώθει πολύ καλά και δεν πονάει και είναι απίστευτο».

Σχετικές ειδήσεις