ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Τέταρτη η Ντουντουνάκη – Παγκόσμιο ρεκόρ ο Ποπόβιτσι

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου
Intime News

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Η Άννα Ντουντουνάκη κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό των 50μ. πεταλούδα.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έκανε 25.83, επίδοση που είναι η καλύτερη της για φέτος. Επίσης, είναι η δεύτερη καλύτερη κούρσα που έχει κάνει η Ντουντουνάκη στην απόσταση μετά το πανελλήνιο ρεκόρ, 25.65.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ντε Βάαρντ (Ολλανδία) με 25.62, τη δεύτερη η Μαρί Βατέλ από τη Γαλλία με 25.33 ενώ νίκησε η Σάρα Σέστρεμ (Σουηδία) με 24.96.

Σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «Ξέρω πως για 19 εκατοστά έχασα το μετάλλιο, είμαι ευχαριστημένη όμως με το χρόνο μου σε μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Θα μπορούσα πάντως να κάνω και κάτι καλύτερο. Δεδομένων όμως των συνθηκών είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα. Χθες έκανα τέσσερις κούρσες, ίσως κουράστηκα, δεν ήταν και το καλύτερο. Όλα αυτά σε μια δύσκολη χρονιά με ψυχολογική κούραση. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 100μ».

Τρομερό ρεκόρ ο Ποπόβιτσι!

Έναν μήνα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο Νταβίντ Ποποβίτσι κατέρριψε ένα από τα εμβληματικότερα παγκόσμια ρεκόρ της κολύμβησης. Ο φοβερός Ρουμάνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 46.86 κι «έσπασε» το 46.91 που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος, Σέζαρ Σιέλο Φίλιο στις 30 Ιουλίου 2009, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε φιλοξενηθεί και τότε στο Foro Italico.

Σχετικές ειδήσεις