ΣΠΟΡ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Αποκαλυπτικό βίντεο - Οδηγεί στη τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Αποκαλυπτικό βίντεο - Οδηγεί στη τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό
AP Photo/Lynne Sladky

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τον Ιρλανδό πρωταθλητή του UFC να οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Για μία ακόμα φορά, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ απασχολεί τον διεθνή Τύπο και για μία ακόμα φορά είναι για τους λάθος λόγους. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ιρλανδός πρωταθλητής του UFC αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό μίας κοπέλας, στο περιθώριο του Game 4 της σειράς των NBA Finals, στο Μαϊάμι, όπου οι Ντένβερ Νάγκετς νίκησαν τους Χιτ και έκαναν βήμα για τον τίτλο.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το αμερικανικό δίκτυο «TMZ», το οποίο δείχνει τον Ιρλανδό να οδηγεί στην τουαλέτα του κλαμπ «Kaseya Center» μία γυναίκα με λευκό πουκάμισο και η οποία αργότερα τον κατηγόρησε για βιασμό. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως μετά την είσοδο των δύο στην τουαλέτα, άνδρες ασφάλειας, κλείνουν τον χώρο για να μην εισέλθει κανένας άλλος.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, η δικηγόρος της κατηγόρου, Άριελ Μίτσελ, είχε στείλει μία επιστολή στο αμερικάνικο δίκτυο, υποστηρίζοντας πως τόσο η ασφάλεια του NBA, όσο και των Μαϊάμι Χιτ «ανάγκασαν» τη γυναίκα να μπει στην τουαλέτα, ενώ δεν επέτρεψαν στη φίλη της να την ακολουθήσει.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «TMZ» στο βίντεο δεν φαίνεται καμία «πίεση» προς τη γυναίκα να εισέλθει στη τουαλέτα, αφού ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βγήκε και την πήρε από το χέρι, ωστόσο, εμφανίζονται τρεις άνδρες να μπλοκάρουν στην συνέχεια την είσοδο και κατ’ επέκταση την έξοδο από την τουαλέτα.

Σχετικές ειδήσεις