ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έκλεισε θέση για το Παρίσι ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με επική ανατροπή!

Γιώργος Κουγιουμτσίδης
elop.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πιστός στο μεγάλο «ραντεβού» του Παρισιού θα είναι ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος έκλεισε θέση, σημειώνοντας μια επική ανατροπή!

Ο σπουδαίος αθλητής της πάλης, ο οποίος στην τρίτη και… φαρμακερή ευκαιρία που είχε «σφράγισε» το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κουγιουμτσίδης έχασε τις πρώτες δύο ευκαιρίες για να προκριθεί και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα για την 5η θέση στην κατηγορία των 74κ. Ο Αζέρος, Μπαϊράμοβ, προηγήθηκε 8-0 στο ημίχρονο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το μεγάλο come back κι ισοφάρισε σε 8-8 στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου!

Ο Μπαϊράμοβ είχε και πάλι το πλεονέκτημα, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θέμης Ιακωβίδης με μια καθοριστική κίνηση, άλλαξε τα πάντα. Συγκεκριμένα, κατέθεσε ένσταση, καθώς είδε πως ο αντίπαλός του Κουγιουμτσίδη, του τραβούσε το μαγιό και δικαιώθηκε.

Ο Αζέρος δέχθηκε την τρίτη παρατήρηση κι η πρόκριση πήγε στα χέρια του μεγάλου Έλληνα αθλητή. Ο Κουγιουμτσίδης έδειξε και πάλι ότι δεν τα παρατάει ποτέ, παρά τη δεδομένη κούραση, καθώς έδωσε έξι αγώνες σε δύο ημέρες!

Σχετικές ειδήσεις