ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ: Μετακομίζει σε νέο υπερπολυτελές σπίτι με μεγάλη συναισθηματική αξία (pic)

Ράφα Ναδάλ: Μετακομίζει σε νέο υπερπολυτελές σπίτι με μεγάλη συναισθηματική αξία (pic)
Intime

Ο Ράφα Ναδάλ πρόκειται να μετακομίσει με την οικογένειά του στο νέο υπερπολυτελές τους σπίτι στο Πόρτο Κρίστο μέχρι το τέλος του έτους.

Το νέο οικογενειακό σπίτι του άσου του τένις Ράφα Ναδάλ στο Πόρτο Κρίστο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πηγές θα μετακομίσει εκεί πριν τελειώσει η χρονιά, με τη σύζυγό του Σίσκα και το μωρό Ράφα.

Το σπίτι, που βρίσκεται σε οικόπεδο 7.000 τετραγωνικών μέτρων στο ψηλότερο σημείο του Πόρτο Κρίστο, αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά κτίρια, έναν κήπο και μια πισίνα.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο μπορεί να είναι η πανοραμική θέα στο λιμάνι από αυτό το αρχοντικό, από όπου θα μπορεί να «παρακολουθεί» το ήδη διάσημο καταμαράν του, 37 μέτρων, το «The Great White».

Ο Ισπανός τενίστας απέκτησε τη γη για το νέο του σπίτι πριν από μια δεκαετία, το οποίο περιελάμβανε μια τυπική πέτρινη βίλα της Μαγιόρκας και άλλες μικρότερες κατασκευές συνολικής επιφάνειας άνω των 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το συγκρότημα ανήκε στους κληρονόμους ενός εκ των ιδιοκτητών των Σπηλαίων της Δράχ. Είναι μια περιοχή με μεγάλη συναισθηματική και οικογενειακή αξία για τον Ράφα Ναδάλ. Η νέα κατασκευή ξεκίνησε λίγο μετά τον γάμο του τον Οκτώβριο του 2019.