ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Unfair η συμπεριφορά του» - «Επίθεση» για την εγκατάλειψη του στα ATP Finals

Στέφανος Τσιτσιπάς ATP Finals
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Επίθεση» για το γεγονός ότι εγκατέλειψε το παιχνίδι με το Ρούνε στα ATP Finals έκανε ο CEO της εταιρείας ένδυσης που «ντύνει» τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τρία games στον δεύτερο αγώνα του με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το Νο6 του κόσμου υποφέρει από ένα οστικό οίδημα στη μέση, το οποίο «κουβαλάει» από το τουρνουά στη Σανγκάη. «Έσφιξε» τα δόντια αλλά τελικά δεν άντεξε κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ο κόσμος τον αποδοκίμασε κατά την αποχώρηση του, αλλά ο ίδιος στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους, αλλά και τον Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος πήρε τη θέση του.

Ο Τιερί Γκιμπέρ εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του Τσιτσιπά, μολονότι το έπραξε με… πλάγιο τρόπο. Ο CEO της γνωστής αθλητικής εταιρείας σε tweet που έκανε έδωσε συγχαρητήρια στον Σίνερ για τη νίκη επί του Ρούνε και χαρακτήρισε «unfair» την αποχώρηση του Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του απόψε (σ.σ. στο ματς με τον Ρούνε). Παρά την unfair συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους γιατί είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής και ένας αυθεντικός τύπος».

Ο Γκιμπέρ δέχθηκε έντονη κριτική, για όσα είπε, με την πιο χαρακτηριστική αντίδραση να είναι αυτή του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος έγραψε: «Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας… Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι… ανήθικη συμπεριφορά».

Σχετικές ειδήσεις