Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Από φαβορί… τελευταίος: Βγήκε το μόριο του από το σορτσάκι! - Το ατύχημα που έγινε viral

Newsbomb

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Την πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας του έζησε ο Αλμπέρτο Νονίνο στην κούρσα των 400 μέτρων.

Ο Ιταλός δεκαθλητής ξεκίνησε την κούρσα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά από εκεί που έδειχνε να είναι το φαβορί, τερμάτισε τελικά τελευταίος.

Ο λόγος; Ο 18χρονος δεν φορούσε εσώρουχο, κάτι που αποδείχθηκε καταστροφική απόφαση, καθώς την ώρα που έτρεχε το μόριο του βγήκε έξω από το σορτσάκι κι όπως είναι φυσικό προσπάθησε να το καλύψει.

Από τη στιγμή που είχε το μυαλό του... αλλού, ο Νονίνο είδε τους αντιπάλους του να τον προσπερνούν στην τελική ευθεία και τον ίδιο να γίνεται viral για τελείως λάθος λόγο.

Σε story που ανέβασε στο Instagram, ο Αλμπέρτο Νονίνο, ανέφερε για το ντροπιαστικό ατύχημα του: «Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για τη φασαρία που υπάρχει στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα. Έχω συνείδηση ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στείλετε τους συνδέσμους από τα δημοσιεύματα. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα».

Το instastory του Αλμπέρτο ΝονίνοInstagram