ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και η Κορίνθιανς για Ζιλμπέρτο

Και η Κορίνθιανς για Ζιλμπέρτο
Συνωστισμός στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς στον μακρύ - πλέον - κατάλογο με τους ...

Συνωστισμός στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς στον μακρύ - πλέον - κατάλογο με τους μνηστήρες ήρθε να. στριμωχτεί και η Κορίνθιανς. Η «Τιμάο» γίνεται έτσι η έκτη κατά σειρά ομάδα από την πατρίδα του έμπειρου μέσου που θέλει να τον πάρει πίσω στη Βραζιλία, αφού για την ώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Γκρέμιο, Κρουζέιρο, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο και Παλμέιρας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «estadao.com.br», ο προπονητής της Κορίνθιανς, Τίτε, έχει γνωστοποιήσει στον Ζιλμπέρτο Σίλβα ότι η πόρτα της ομάδας του είναι ανοικτή αν αυτός αποφασίσει να επιλέξει τον επαναπατρισμό μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Ο τεχνικός της «Τιμάο» θέλει να έχει έτοιμη τη λύση της επόμενης. μέρας από την πώληση του ανασταλτικού του μέσου Ελίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και με την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα θεωρεί ότι θα καλύψει το κενό και θα έχει μια έμπειρη μεσαία γραμμή ενόψει του Κόπα Λιμπερταδόρες.