ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: «Να διδάξουμε οπαδική συμπεριφορά»

Άρης: «Να διδάξουμε οπαδική συμπεριφορά»
Ανακοίνωση-οδηγία προς τον κόσμο εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι. Όπως και στα...

Ανακοίνωση-οδηγία προς τον κόσμο εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.
Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια για το Europa League, έτσι και εν όψει του αυριανού κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των «32», η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση-οδηγία προς τους οπαδούς των Κιτρίνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βουβουζέλων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου η ΠΑΕ Άρης εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της, προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών.
Σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ Άρης είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας. Επιπρόσθετα η ΠΑΕ Αρης θέλει να τονίσει ότι θα πραγματοποιείται εκτός του σταδίου ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (επομένως θα ήταν καλό να μην πλησιάζει κανείς χωρίς εισιτήριο ή διαπίστευση) και παράλληλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος των παιδιών κάθε ηλικίας χωρίς εισιτήριο για λόγους ασφαλείας, με δεδομένο το SOLD OUT και την πληρότητα στις θέσεις των κερκίδων».