ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος να πει το «ναι» ο Λαγός

Έτοιμος να πει το «ναι» ο Λαγός

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τάσος Λαγός, μετά την συνάντηση που είχε την Πέμπτη (16/1) με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή και την Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Έλληνα άσο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον Νίκο Νταμπίζα να αναλύει τα οφέλη για την καριέρα του Τάσου Λαγού σε ενδεχόμενη παραμονή του στον Παναθηναϊκό, χωρίς να τεθεί θέμα αύξησης της ήδη υπάρχουσας πρότασης της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας άσος ξεκαθάρισε πως το αργότερο μέχρι την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει απαντήσει οριστικά στην πρόταση για να κλείσει το θέμα, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τάσος Λαγός εμφανίζεται θετικός να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του «τριφυλλιού».

Τέλος, την Παρασκευή (17/1) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση παραχώρησης του Αποστολόπουλου στην Παναχαϊκή, προκειμένου ο νεαρός άσος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πηγή: onsports.gr