ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι καλύτερες διαφημίσεις με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές! (videos)

Οι καλύτερες διαφημίσεις με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές! (videos)

Με αφορμή την τελευταία διαφήμιση πασίγνωστης εταιρείας αθλητικών ειδών, που κάνει «θραύση» τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε και άλλες που μας άρεσαν εξίσου πολύ!

Μάρκο Ρόις, Σεσκ Φάμπρεγκας, Τιερί Ανρί και Μάριο Μπολοτέλι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τη δύναμη και την ευστοχία που τους δίνουν τα νέα τους ποδοσφαιρικά «όπλα». Αυτή είναι η νέα διαφήμιση που κάνει «θραύση» τις τελευταίες ώρες και η αλήθεια είναι πως ήταν εντυπωσιακή.

Υπάρχουν και άλλες όμως που έχουν μείνει χαραγμένες στους ποδοσφαιρόφιλους, με πρωταγωνιστές πάντα πασίγνωστους ποδοσφαιριστές. Απολαύστε τα παρακάτω βίντεο.

1)The cage

Ίσως από τις πιο διάσημες διαφημίσεις καθώς όπως θα δείτε είναι γεμάτη από μεγάλους αστέρες της μπάλας (Ρονάλντο, Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος κ.α). Χαρακτηριστική η κίνηση «σκορπιού» που κάνει ο τελευταίος!

2) Portugal vs Brazil

Δύο από τις μεγαλύτερες εθνικές ομάδες, συγκρούονται- παίζουν εκτός γηπέδου, με το χαρακτηριστικό «Oleeeee» να ξεχωρίζει!

3) The mission

Ποδοσφαιρική «πράκτορες» προσπαθούν να μπουν στο γεμάτο από ρομπότ κτήριο, με αποστολή να πάρουν μία μπάλα. Respect στον Έντγκαρ Ντάβιτς

4) Medieval fight

Μπέκαμ, Ραούλ, Ροναλντίνιο και Τότι, προσπαθούν να «σπάσουν» το λουκέτο με σκοπό να σταματήσουν τους «εχθρούς» και να... ξεδιψάσουν! Ποιος θα μπορούσε να το σπάσει όμως; Μα φυσικά ο Ρομπέρτο Κάρλος!

5) Sumo vs ποδοσφαιρικοί αστέρες

Καταλαβαίνεται από τον τίτλο το ποιοί είναι οι αντίπαλοι. Ποιος κερδίζει όμως;;;

6) Write the future

Μία στιγμή μπορεί να αλλάξει όλη σου την ζωή! Το μήνυμα της διαφήμισης είναι πως εσύ «σχεδιάζεις» το μέλλον σου!

7) Good vs Evil

Το καλό αντιμετωπίζει το κακό, με τον «βασιλιά» Έρικ Καντονά, να μας... σώνει!

8) Joca Bonito

Οι διαφημίσεις με το χαρακτηριστικό όνομα «Joca Bonito», ήταν αρκετές. Εμείς παρουσιάζουμε την «μονομαχία» του Ιμπραίμοβιτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιας και είχαν και μία ... πρόσφατη στα προκριματικά του Μουντιάλ. Σε αντίθεση με το παιχνίδι, στην διαφήμιση δεν κερδίζει κανείς!

9) Galaxy 11

Ο πλανήτης μας απειλείται από εξωγήινους και μόνο το ποδόσφαιρο θα μας σώσει. Ο Μπεκενπάουερ μαζεύει τους καλύτερους ώστε να τα καταφέρουν!

10) Take it to the next level

Ένας πιτσιρικάς από ερασιτέχνης καταφέρνει να αγωνιστεί στην Άρσεναλ και στην εθνική Ολλανδίας. Πως το κάνει αυτό; Δείτε...