ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόδραση Αστέρα από τη Ριζούπολη, 2-1 τον Απόλλωνα

Απόδραση Αστέρα από τη Ριζούπολη, 2-1 τον Απόλλωνα

Ο Αστέρας προηγήθηκε στη Ριζούπολη με τον Καράσκο, ο Απόλλων έκανε τιτάνια προσπάθεια και έφερε το ματς στα ίσα, άξιζε το δεύτερο γκολ αλλά δεν το πέτυχε και ο Λούι στις καθυστερήσεις έδωσε νίκη-ανάσα (2-1) στην ομάδα της Τρίπολης!

Μεγάλο ματς στη Ριζούπολη, με τον Αστέρα να παίρνει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πολύ μεγάλη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής. Οι Αρκάδες δεν ήταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως, με δυο εξαιρετικές αντεπιθέσεις σκόραραν ισάριθμα τέρματα και πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει. Η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ μετά τις δυο μεγάλες νίκες κόντρα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, το κατάφερε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με το τελικό αποτέλεσμα (2-1) να την αδικεί αφού έκανε υπερπροσπάθεια όχι μόνο για την ισοπαλία αλλά και για να γυρίσει το ματς, όμως το συγκρότημα του Βεργέτη είπε την τελευταία λέξη.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα στη Ριζούπολη, είχε την κατοχή και τις πρώτες καλές στιγμές του ματς, με τον Τζόρβα αλλά και την άμυνα του Απόλλωνα να «κρατάνε» το «μηδέν» στην άμυνα. Όλα αυτά, μέχρι το 39' όταν ο Καράσκο με ωραίο πλασέ πάνω από τον πορτιέρο του Απόλλωνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα, με το οποίο πήγε και στα αποδυτήρια, στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λόρι Σάντσεζ αποφάσισε να παίξει φουλ επίθεση, βάζοντας στην ενδεκάδα και τον νεοαποκτηθέντα Αμπρόουζ αλλά και τον Αντώνη Πετρόπουλο, με τον Απόλλωνα να παίρνει τον έλεγχο του ματς, να πιέζει αφόρητα τους Αρκάδες και να καταφέρνει την ισοφάριση. Στο 81' σε μια σέντρα στην περιοχή, ο Φαρινόλα μπήκε ανάμεσα στον Μπαντή και τους αμυντικούς και ο Πετρόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Από αυτό το σημείο κι έπειτα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τα έπαιξε όλα για όλα, θέλησε να φτάσει στην ανατροπή αλλά στο 93'... προδόθηκε κι έχασε τα πάντα! Στην τελευταία αντεπίθεση του Αστέρα στο ματς, ο Λούι είχε ανέβει από την άμυνα και με «ξερό» σουτ νίκησε τον Τζόρβα, υπογράφοντας τη νίκη για τους Αρκάδες μέσα στη Ριζούπολη!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας (76' Πετρόπουλος), Λουσέρο (69' Αρμπόουζ), Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (64' Σέτι), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68' Ναβάρο), Καράσκο (80' Κάφα), Μπαράλες.

Πηγή: onsports.gr