Παναθηναϊκός: «Να πάρει τα μέτρα της η ΚΕΔ/ΕΠΟ»

Παναθηναϊκός: «Να πάρει τα μέτρα της η ΚΕΔ/ΕΠΟ»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη δυσφορία της για τις αποφάσεις του Κουτσιαύτη αλλά και τη μη αναγραφεί του περιστατικού με τον Καπίνο στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» αναφέρουν χαρακτηριστικά πως πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως ομάδας, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα συζήτησης. Παράλληλα, στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εκφράζονται εκ νέου παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο περιστατικό με το αντικείμενο που χτύπησε στο μάτι τον Καπίνο, το οποίο δεν αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια και επίσημα πάνω στη συμπεριφορά και τις αποφάσεις των διαιτητών του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και τούτο διότι δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο τραυματισμός ποδοσφαιριστή από ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα δεν κρίθηκε αρκετά σοβαρό περιστατικό από τον διαιτητή ώστε να καταγραφεί στο φύλλο αγώνα!

Θα μπορούσαμε εύκολα να επεκταθούμε και σε συγκεκριμένες λανθασμένες, καθοριστικές για τον αγώνα, αποφάσεις των διαιτητών. Είναι όμως τόσο ξεκάθαρες που η εικόνα και το video μιλούν με μεγαλύτερη ευκρίνεια από οποιοδήποτε κείμενο.

Επειδή όμως είναι η δεύτερη φορά φέτος που διαιτητής με πράξη ή παράλειψή του δέν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στη σωματική ακεραιότητα αθλητή μας, καλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα.

Σε τελική ανάλυση, αν οι διαιτητές δεν μπορούν να διασφαλίσουν το ελάχιστο, δηλαδή ότι όλοι οι αθλητές ανεξαρτήτως ομάδας δεν κινδυνεύουν στα γήπεδα, προφανώς δεν έχει νόημα να συζητάμε για οτιδήποτε άλλο».