ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Θεσσαλονίκη ο Κούγιας για τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ο Κούγιας για τον Άρη

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο «κάδρο» της επόμενης ημέρας της ΠΑΕ Αρης.

Το φλερτ το ξεκίνησε από τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη Παναγιώτη Στεφανίδη ο οποίος προφανώς ποντάρει στις παραγοντικές ικανότητες του γνωστού ποινικολόγου, που στο παρελθόν ενεπλάκη σε πολλές ομάδες (Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία κ.α.).

Ο Κούγιας ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν είναι διατεθειμένος να πάρει μετοχές και θα συμμετέχει σε μια προσπάθεια, με τη συμμετοχή κι άλλων παραγόντων, αφού παραδέχθηκε ότι οικονομικά δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος. Ακόμη όπως δήλωσε δημοσίως δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποδεκτή την πρόταση να ηγηθεί μίας προσπάθειας, όταν και όποτε γίνει αυτή, για την εξυγίανση της ΠΑΕ Αρης.

Ο Κούγιας έφθασε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα Δευτέρα παρίσταται ως υπεράσπιση στη δίκη Παπαγεωργόπουλου. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος στη συνέχεια είχε πολύωρη συζήτηση μαζί του με θέμα βεβαίως την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Αρης.

Το βασικό ερώτημα είναι εάν ο Στεφανίδης λειτουργεί θεσμικά ή ατομικά και αν φυσικά είναι ανήμερα τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με το οριστικό άνοιγμα των «χαρτιών» από τον Κούγια, αλλά και όλους όσους εμπλέκονται στην «επόμενη μέρα» του Άρη.

Πηγή: PRESSARIS.GR

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια του Άρη