ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκολάρι: «Επιτρέπεται το σεξ, απαγορεύονται τα ακροβατικά!»

Σκολάρι: «Επιτρέπεται το σεξ, απαγορεύονται τα ακροβατικά!»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας έδωσε οδηγίες στους παίκτες του για προσεγμένη... απόλαυση, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι προπονητές δεν θα επέτρεπαν στους παίκτες τους να.. πλησιάζουν γυναίκα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι όμως, όχι απλά το επιτρέπει αλλά δίνει και οδηγίες... αγάπης στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, υπό έναν όρο... Όχι ακροβατικά!

Το καλοκαίρι το Μουντιάλ διεξάγεται στην Βραζιλία. Ωραίες γυναίκες, πανέμορφα κορμιά και πολύ... δράση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της χώρας του καφέ. Πάνω από όλα όμως είναι και ο κάπως ανεξέλεγκτος χαρακτήρας των Βραζιλιάνων που σε κάτι τέτοια, είναι πολύ επιρρεπείς.

skolari

Για αυτούς τους λόγους ο 65χρονος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν θα επιτρέψει το σεξ στους παίκτες του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, με τον προπονητή της Βραζιλίας να έχει έτοιμη την απάντηση: «Το σεξ επιτρέπεται. Όχι όμως τα ακροβατικά!».

brazil

Όπως εξήγησε ο κόουτς της «Σελεσάο», η σεξουαλική επαφή κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές, όμως θα πρέπει όλοι τους να είναι προσεκτικοί ώστε να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς: «Συνήθως οι σεξουαλικές επαφές γίνονται με έναν... ισορροπημένο τρόπο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που κάνουν ακροβατικά. Και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, οπότε αυτό δεν είναι καλό!».

Διαβάστε επίσης:

Βραζιλία: Άφθονο... ξύλο και οκτώ κόκκινες κάρτες! (video)

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ζητάει την τιμωρία του Σχορτσανίτη (pics+vid)

Ιπτάμενα ρομπότ μετέφεραν φανέλες στους οπαδούς! (photos+videos)