ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντζαρης: Εμείς κυριαρχούμε στο ΣΕΦ

Μάντζαρης: Εμείς κυριαρχούμε στο ΣΕΦ

Κυρίαρχος στο ΣΕΦ είναι ο Ολυμπιακός, που θέλει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 23χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της σημερινής (09/04) προπόνησης στο φαληρικό στάδιο, παραδέχθηκε πως δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου στην αυριανή (10/04, 21.45) αναμέτρησή τους με τον «αιώνιο» αντίπαλο για τη 14η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως είναι όλα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο θέλουμε να βγούμε τρίτοι στον όμιλο. Και ψυχολογικά είναι σημαντικό, θέλουμε να δείξουμε πως εδώ μέσα εμείς κυριαρχούμε και θα κερδίσουμε». Είπε ακόμα…

Για την πρόκρισή τους στους «8» για ένατη διαδοχική χρονιά: «Πρόκειται για πολύ σημαντικό επίτευγμα. Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στους «8», τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν το κάνεις για εννέα διαδοχικές χρονιές και τις τελευταίες δύο το παίρνεις κιόλας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο».

Για το γεγονός θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά φέτος έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους: «Σίγουρα ο κόσμος αύριο (10/04) θα μας δώσει μεγάλη δύναμη. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια, κάτι πολύ σημαντικό που δείχνει πως ο κόσμος μας είναι δίπλα μας. Θα τον χρειαστούμε δίπλα μας στα από εδώ και πέρα δύσκολα ματς που έρχονται».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πρέπει να τρέξουμε και να ανοίξουμε το ρυθμό. Εδώ εμείς θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, όχι όπως στο ΟΑΚΑ που το έκανε ο Παναθηναϊκός».