ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι μεταξύ της Γερμανίας και της Πορτογαλίας ξεκινάει η πέμπτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αρχίζει στις 19.00 στο στάδιο Ιταϊπάδα του Σαλβαδόρ, όπου θα αναμετρηθούν δυο από τις πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες του Μουντιάλ, η Πορτογαλία και η Γερμανία. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ και τη ΝΕΡΙΤsports.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεραπεύτηκε από την τενοντίτιδα στο γόνατο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει απέναντι στη «νασιονάλμαντσαφτ», που εναντίον των Ιβήρων θα μετρήσει την 100ή συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσον αφορά στο παρελθόν των δύο συγκροτημάτων τα «πάντσερ» μετρούν εννέα νίκες, οι Πορτογάλοι τρεις, ενώ πέντε αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

8df0ed8c31bcfe5a91fe730403ac329c L
1402668431 470299 1402668591 noticia grande

Στις 22:00 (ΝΕΡΙΤsports) το Ιράν και η Νιγηρία θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια νίκη στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Αφρικανοί έχουν μικρό προβάδισμα λόγω της ποιότητας των Όμπι Μίκελ, Μόζες, Οντεμβιγκί και Εμενίκε, δηλαδή παίκτες με πλούσιες εμπειρίες.

Από τη διοργάνωση του 1998 μέχρι σήμερα καμία απ τις δύο ομάδες δεν έχει πετύχει νίκη σε Μουντιάλ, ενώ η μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή τους είχε βρει νικήτρια τη Νιγηρία επικράτησε με 1-0.

Και για τους ξενύχτηδες, στη 01.00 τα ξημερώματα η αναμέτρηση της Γκάνας με τις ΗΠΑ, στο δεύτερο παιχνίδι του 7ου ομίλου όπου φαβορί για την πρόκριση ασφαλώς είναι η Γερμανία και η Πορτογαλία.

Οι Αφρικανοί έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα, καθώς διαθέτουν έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως οι Αντρέ και Τζόρνταν Αγιού, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Ασαμόα Γκιάν και Μίκαελ Εσιέν.

Από την πλευρά τους οι Αμερικανοί, με μεγάλα ονόματα τους Χάουαρντ, Ντέμπσεϊ, Μπράντλεϊ και Άλτιντορ, είναι αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα χτυπήσουν το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις τους. Στις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί μέχρι σήμερα οι δύο αντίπαλοι, η Γκάνα νίκησε με 2-1.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
19.00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤsports)
22.00 ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ (ΝΕΡΙΤsports)
01.00 ΓΚΑΝΑ - Η.Π.Α. (ΝΕΡΙΤsports)

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Η Google έγινε... το «κύμα» των γηπέδων

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Αργεντινή – Βοσνία 2-1… και ο Μέσι «ξεμπλόκαρε»

Δεν θα πιστεύετε τι βγάζει η Google αν πατήσετε «Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα»

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το σημερινό πρόγραμμα