ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαγός: «Υψηλά στάνταρ στον Παναθηναϊκό»

Λαγός: «Υψηλά στάνταρ στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Λαγός μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη με την Καλλονή και υποστήριξε πως τα στάνταρ στο «τριφύλλι» έχουν ανέβει φέτος.

«Μια γλυκιά γεύση για την προσπάθεια που κάναμε και μία πίκρα για το γκολ της Σουηδίας που μας άφησε έξω. Είναι το πιο σημαντικό η εμπειρία που ζήσαμε και αυτό θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και πιο συγκεντρωμένους για να γίνουμε στα παιχνίδια μας. Όχι μόνο για τα τελευταία ματς γιατί όλα τα γκολ έχουν σημασία και όλα τα παιχνίδια. Όλα αυτά μας κάνουν πιο έμπειρους», είπε αρχικά ο Τάσος Λαγός στην κάμερα της Novaκαι στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις...

Για το... πράσινο χρώμα στην Εθνική Ελπίδων: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο η Εθνική Ελπίδων να έχει αρκετούς παίκτες γιατί κάθε χρόνο βγαίνουν παίκτες απ' τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος πιστεύει σε αυτά τα παιδιά και όλοι έχουν την ευκαιρία τους για να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

Για την Εθνική Ανδρών: «Όλα τα παιδιά σκεφτόμαστε την Εθνική Ανδρών και όλοι αξίζουν να είναι στην Ανδρών. Ελπίζω και 'γω με τη σειρά μου να συνεχίσω να δουλεύω και όταν έρθει αυτή η στιγμή να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ».

Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος: «Κάθε διακοπή έχει και τα καλά και τα κακά της. Σε εμάς θα κάνει καλό γιατί στο τελευταίο παιχνίδι δεν δείξαμε φρεσκάδα αν και νικήσαμε και όλη αυτή τη διακοπή τα παιδιά δούλεψαν στις αδυναμίες και όλα αυτά θα διορθωθούν».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με την Καλλονή γιατί φέτος παίζει στο γήπεδό της και έχει κάνει καλές μεταγραφές. Πιστεύω θα είναι απ' τις πιο δύσκολες έδρες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όλα θα πάνε καλά».

Για το Europa League: «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Με την περσινή μας χρονιά ανεβάσαμε τα στάνταρ, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό όμως δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Για να κάναμε κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είχαμε καλά στοιχεία και πρέπει να τα δείξουμε και φέτος».

Για τις εμφανίσεις του πέρσι και τους δικούς του στόχους φέτος: «Η περσινή χρονιά με βοήθησε πάρα πολύ. Φέτος είμαι λίγο πιο απελευθερωμένος, είχα μια γεμάτη χρονιά με πολλά παιχνίδια και εύχομαι και φέτος να κάνω μια καλή χρονιά. Ελπίζω να είμαι υγιής και ελπίζω η χρονιά να είναι πολύ καλή».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Λατρεία στη Μυτιλήνη (video)

Παναθηναϊκός: Υποδοχή πρωταθλητών στη Μυτιλήνη (photos)