ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχέδια του Χιμένεθ κόντρα στην Ντιναμό

Τα σχέδια του Χιμένεθ κόντρα στην Ντιναμό
Χωρίς μεταγραφική ενίσχυση καταστρώνει τα πλάνα του ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας...

Χωρίς μεταγραφική ενίσχυση καταστρώνει τα πλάνα του ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Οι ιθύνοντες την «Ένωση» δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το εφιαλτικό ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους Γεωργιανούς, αφού κάτι τέτοιο θα συνεπάγεται οικονομική καταστροφή. Αντίθετα, η πρόκριση θα δώσει ανάσες στα ταμεία, καθώς το μπόνους για την παρουσία στους ομίλους είναι 640.000, κάθε ματς πριμοδοτείται ανεξάρτητα από αποτέλεσμα με 60.000 ευρώ, ενώ η νίκη αποφέρει 140.000 ευρώ και η ισοπαλία 70.000 ευρώ.

Οι πιθανοί έντεκα

Στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την βασική ενδεκάδα κόντρα στους Γεωργιανούς έχει καταλήξει ο Ισπανός τεχνικός.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Δέλλας με τον Μανωλά, με τον Γεωργέα στα δεξιά και τον Καράμπελα στα αριστερά, ενώ ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μάκος με τον Καφέ θα είναι τα κεντρικά χαφ ενώ στη μεσοεπιθετική τετράδα, δεδομένη είναι η παρουσία των Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλου και Γκούντγιονσεν, ενώ Μπέλεκ, Λεονάρντο και Σιαλμάς διεκδικούν την τελευταία θέση.