ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το προβάδισμα στο Ισραήλ

Για το προβάδισμα στο Ισραήλ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30, Conn-X/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30, Conn-X/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με τρεις από τις τέσσερις φετινές μεταγραφές στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί έχουν αλλάξει ρότα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, αφού ο πρόεδρος τους, Μιτς Γκόλντχαρ, αποφάσισε να σταματήσει να ξοδεύει αλόγιστα.

Μία μόλις μεταγραφή και οκτώ «μικροί» από τις ακαδημίες ήταν οι φετινές κινήσεις, ενώ στο παιχνίδι με τους «πράσινους» οι απουσίες είναι αρκετές. Ιτζχάκι, Κολάουτι, Μεντούνιανιν και Στρουλ είναι τραυματίες και οι βασικοί μπακ Ζιβ και Σαμπάν, τιμωρημένοι.

Στο 4-3-3 που θα παρατάξει ο Πορτογάλος προπονητής, ο Τζόρβας . Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος θα είναι η αμυντική τετράδα, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να σκέφτεται και την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Σεϊταρίδη στα δεξιά με τον Βύντρα είτε να κάθεται στον πάγκο είτε να μετατίθεται αριστερά. Βιτόλο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις του κέντρου, με τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.