ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ανάσα ζωής» για το μέλλον της ΑΕΚ

«Ανάσα ζωής» για το μέλλον της ΑΕΚ
Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας...

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας που την φέρνει κοντά στην πρόκριση της στους ομίλους του Europa League.

Την άλλη εβδομάδα κι εφόσον ο «Δικέφαλος» παρουσιαστεί σοβαρός, θα έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» την πρόκριση, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, όπως τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης.

«Θα πάρουμε ένα μέσο και πολύ σύντομα θα έχουμε κλείσει κάποιον παίκτη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού «αστεία, όπως είναι αστείο σε πολλά πράγματα και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Η ΑΕΚ είναι μια από τις εφτά ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι οφειλές σε παίκτες, άλλες ΠΑΕ, ΙΚΑ κλπ, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, υπάρχουν, αλλά το ίδιο και η αισιοδοξία.

Μάλιστα, από την ΑΕΚ προκύπτει πως το όλο πρόβλημα σχετίζεται με ένα έγγραφο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Εφορία πήγαν πρόσφατα 500.000 ευρώ.