ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρό πόκερ ΠΑΟ- Ζιλ Βιθέντε για Βιέιρα

Σκληρό πόκερ ΠΑΟ- Ζιλ Βιθέντε για Βιέιρα
Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Ούγκο Βιέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες μέρες...

Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Ούγκο Βιέιρα από τη Ζιλ Βιθέντε συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τους «πράσινους», ωστόσο οι απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας του αποτελούν προς το παρόν ανασταλτικό παράγοντα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Φιούσα αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν δίνουν οι «πράσινοι».

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» προσφέρει μέχρι 500.000, αλλά και αυτά τα χρήματα μόνο αν πουληθεί ο Πλεσί. Είναι δεδομένο πάντως πως ο Βιέιρα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τον θέλει για να προσθέσει ταχύτητα, κυρίως, στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Επανέρχεται για Ανάκογλου

Ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει νέα συνάντηση σήμερα με την διοίκηση του Πανσερραϊκού, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της από τις 500.000 ευρώ που ζητάει για τον Ανάκογλου, οι οποίες αρχικά ήταν 600.000 ευρώ. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι παίκτες που προσφέρει ως έμψυχα ανταλλάγματα το «τριφύλλι».