ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να «κλειδώσει» την πρωτιά στη Ρίγα

Να «κλειδώσει» την πρωτιά στη Ρίγα
Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη επιθυμεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην Λετονία προκειμένου να φτάσει μια «ανάσα» από την κατάκτηση...

Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη επιθυμεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην Λετονία προκειμένου να φτάσει μια «ανάσα» από την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα τελικά του Euro 2012.

Ανασταλτικός παράγοντας για τον Φερνάντο Σάντος είναι οι πολλές απουσίες καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Καφές, Νίνης θα είναι απόντες, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Φωτάκης ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και αυτόματα θα δηλώσει «απών» από το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει ήδη στους αντικαταστάτες του κάτι που έδειξε και στην προπόνηση της Δευτέρας, την τελευταία ενόψει του αγώνα.

Οι έντεκα παίκτες που θα παρατάξει αύριο ο Σάντος αναμένεται να είναι οι εξής:

Σηφάκης κάτω από την εστία της ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Παπασταθόπουλος με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στο ένα άκρο ο Μανιάτης αντί του Τοροσίδη, και στο άλλο ο Ζαραδούκάς.

Μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς θα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Μπροστά του οι Καραγκούνης και Μάκος . Στα δύο άκρα θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης ο Λυμπερόπουλος.